Startling effects at Birchin Lane

11/09/2016 Published By ICL-CMS

The instructions by one of our long standing clients AOC London was for the refurbishment of levels at Birchin Lane.  From the basement floor up to the eight floor works were completed on time and budget.

Between new doors, frames and architraves; fire rated stair corridor doors; stairwells; window boards; male and female rest rooms, shower room benches to the bespoke curved wall in reception finished with concaved Anodised aluminium panels and curved reception desk with black laminate back panel with front faced concaved veneer feature panels set within anodised frames; finished with a pinched and hand stitched leather counter with polished edges portrayed the startling final finished  effect.

birchin-lane-reception-1

     birchin-lane-staircase-1   birchin-lane-wc   birchin-lane-lift-lobby   birchin-lane-detail-8

     birchin-lane-detail-6   birchin-lane-changing-rooms   birchin-lane-shower-room   birchin-lane-wc-1

 

Share this page: